Bok - Walther & det magiska ordet

I lager.
Antal: 4

120 kr

I ett land långt uppe i det som kallas Norden bor en liten pojke. Han bor mitt i den stora stad som heter Stockholm. Nära pojkens hus ligger en park där de mest vidunderliga saker sker. Här förvandlas löven uppe i trädkronorna till guld om hösten och vattenpussarna som täcker marken blir till flytande silver som skimrar och blänker.


 Men inget av det här vet pojken som heter Walther om. Inte än. Och inte heller gör de vuxna det, för de har för länge sedan glömt det magiska ordet.


Oscar Kylberg kommer från en konstnärlig familj och som barn både skrev och tecknade han mycket. Sedan 1999 har Oscar varit verksam som designer och hans illustrationer har bland annat sålts som posters i hela världen genom Ikea. 2012 grundade Oscar designbyrån Bernadotte & Kylberg tillsammans med prins Carl Philip och tillsammans har de vunnit flera prestigefyllda internationella priser för sin design.


 Walther & det magiska ordet är Oscars debut som barnboksförfattare. Han har både skrivit och illustrerat denna saga som är dedikerad till hans son Walther