Aromaterapiljus - Klinta & Co

190 kr

100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa och välmående!

Aromaterapi är allt-i-allo-ljuset för dig som är intresserad av hälsa  och välmående. Aromaterapi är en kollektion av doftljus speciellt  utformade för meditation, yoga, massage och mindfullness. Rena och  naturliga basoljor blandas med väl utvalda eteriska oljor som hjälper  dig att framkalla just den känsla som du eftersöker, oavsett om det är  energi, lugn eller lycka. Givetvis är ljuset fritt från parabener,  mineraloljor och färgämnen. FULL AV naturliga oljor, fantastiska dofter  och veganska nyttigheter.


Om just dessa eteriska oljorna: 
Vill du slappna  av lite mer? Rökelse & Cederträ är en fantastisk meditationsolja som  jobbar för att både din kropp och själ ska släppa spänningar, ångest,  stress och negativa känslor. Sammanslagningsvis har du här ett perfekt  ljus om du behöver eller vill känna dig lite mer avslappnad. Och så  doftar det fantastiskt gott också!


Gör så här: 
Skapa din egna bekväma zon. Justera  ljus, temperatur och ljud till vad som passar dig. Lägg till din favorit  musik eller njut av tystnaden. Sätt/lägg dig bekvämt med eventuella  kuddar och filtar. Tänd ditt ljus och placera nära. Andas djupt och  sakta och känn hur de eteriska dofterna fyller dina sinnen. Blunda. Tänk  på saker som får dig att må bra eller tänk på ingenting alls. Njut.  Stanna kvar så länge du kan och vill. Avsluta sakta och tacka dig själv  för denna stund. Ett perfekt må-bra-ljus! Och så doftar det fantastiskt  gott också!